Рукавички робочі в Тернополі

Призначення

Рукавички для загального захисту

від 8.00 грн

Детальніше

Рукавички маслобензостійкі

від 28.00 грн

Детальніше

Рукавички для захисту від порізів

від 55.00 грн

Детальніше

Рукавички утеплені

від 84.00 грн

Детальніше

Рукавички термостійкі

від 145.00 грн

Детальніше

Рукавички хімічно стійкі

від 52.00 грн

Детальніше

Рукавички антистатичні

від 65.00 грн

Детальніше

Рукавички шкіряні

від 89.00 грн

Детальніше

Рукавички антивібраційні

від 380.00 грн

Детальніше

Рукавички діелектричні

від 375.00 грн

Детальніше

Рукавички одноразові

від 475.00 грн

Детальніше

Захисні нарукавники

від 135.00 грн

Детальніше

Бренд

Delta Plus

від 23.00 грн

Детальніше
Nitras

Nitras

від 53.00 грн

Детальніше

Procera

від 15.00 грн

Детальніше
reis логотип

Reis

від 24.00 грн

Детальніше

Trident

від 8.00 грн

Детальніше

Mercator Medical

від 475.00 грн

Детальніше

Вид покриття

Купити рукавички робочі в Тернополі та в Україні

Пропозиція робочих рукавиць в нашому магазині «Спецодежда24» надзвичайно широке. Захисні рукавички призначені для захисту рук від бруду, порізів, впливу високих або низьких температур, вібрацій, проколів, ESD, хімікатів і т. Д.

Що стосується матеріалу з якого виготовлена ​​рукавичка, то найпопулярніші типи захисних рукавичок: робочі трикотажні рукавички з ПВХ точки, робочі рукавички шкіряні, робочі рукавички спілкові, робочі рукавички латексні, робочі рукавички нітрильні, робочі рукавички вінілові, робочі рукавички хімічно стійкі, одноразові рукавички, антивібраційні рукавички, діелектричні рукавички, антистатичні рукавички, термостійкі рукавички, утеплені рукавички, маслобензостойкие рукавички.

Пропозиція робочих рукавиць на ринку дуже велика, широка і складно підібрати собі відповідну захист. Часто виробничі компанії пропонують зовні схожі товари, але з різними властивостями або параметрами. Іноді, незважаючи на ідентичні захисні властивості, рукавички кардинально відрізняються за ціною.

Вся продукція представлена ​​в магазині «Спецодежда24» сертифікована відповідно до норм ЄС і України, про що свідчить наявність сертифікатів.

В наші дні вибір відповідної захисної рукавички – справжня проблема. У кожного покупця різні очікування щодо продукту: від зовнішнього вигляду, властивостей до ціни. На нашому складі ми пропонуємо робочі рукавички відомих і шанованих виробників, які ми поширюємо, в т.ч. від таких компаній, як Nitras, Safety Jogger, Delta Plus, Procera, Reis, Mercator Medical, Trident і багатьох інших.

Ви працюєте в саду? А може ви працюєте на будівництві, в автомайстерні або керуєте виробничим підприємством або будівельною компанією? Незалежно від виду фізичної роботи дуже важливим є захист рук. Хоча забруднення рук при прибиранні будинку або при упаковці товарів зазвичай не пов’язане з ризиком серйозних пошкоджень, робота на виробництві з гострими предметами, на будівельному майданчику або під час зварювання вимагає більш спеціалізованої захисту. У зв’язку з різноманітністю потреб наших клієнтів в нашому магазині спецодягу є відділ продажів захисних рукавичок.

Якщо вас цікавить якісний захист рук, можемо запропонувати широкий асортимент рукавичок з різним покриттям і за прийнятними цінами. Телефонуйте!